POWAIR BLOCK APPLE CRUMBLE 170g - pentru spatii mici

55,49 lei
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

PowAir Block Apple Crumble 170 g-pentru spatii mici

Este destinat spațiilor de mici dimensiuni -este un neutralizator de miros în formă solidă pe bază de ulei esențial, infuzat cu mirosuri aromate răcoritoare. Formulă complexă de uleiuri esențiale – ecologică și ușor de utilizat, poate fi utilizată în jurul oamenilor și animalelor de companie.

Este foarte eficient în spații mici, cum ar fi dulapuri, depozite de gunoi, băi, dulapuri, foișoare, mansarde, bucătării dormitoare și chiar lângă litiera pisicii. Scoateți capacul și plasați recipientul în locația dorită.

Utilizare și aplicabilitate: PowAir Block  Apple Crumble este o modalitate rapidă și ușoară de a lupta împotriva mirosurilor la sursa lor. Pur și simplu deschideți și expuneți aerului sau scoateți blocul din recipientul său. Durata blocului va varia, dar va fi eficientă timp de aproximativ 4 săptămâni în raport cu fluxul de aer și mediul din jurul blocului. Pentru a limita cantitatea de control al mirosului și pentru a prelungi durata de viață a blocului, apăsați pe capacul modelului floral, ceea ce îl face excelent pentru depozitarea hainelor, dulapuri și genti de sală. Dacă este necesara creșterea expunerii PowAir, atunci puteți îndepărta blocul din carcasa de plastic si plasa într-un bol. Blocurile PowAir Apple Crumble  sunt ideale pentru mirosurile pentru animale de companie în jurul coșurilor de câine, tăvii și toaletelor.  De asemenea, PowAir Block este foarte eficient în alte zone și spații mici, cum ar fi dulapurile, depozitarea gunoiului, băi, dulapuri, foyere, mansarde, bucătării și dormitoare. Pur și simplu scoateți capacul și așezați recipientul în locația dorită.

Dimensiuni: 170g.

Mod de utilizare:

  1. Scoateți capacul și / sau îndepărtați folia și reașezați capacul cu modelul floral.
  2. Plasați recipientul in locul / în zona în care sunt prezente mirosurile.
  3. Un bloc va dura aproximativ 30 de zile, în funcție de temperatură și fluxul de aer.

Domenii de aplicabilitate:

Ingrediente:Apa, propilenglicol, stearat de sodiu și uleiuri esențiale.

MC/PB/AC/170/M
20 Produse

Nici o recenzie momentan