POWAIR MIST APPLE CRUMBLE 170 g

54,61 lei
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

PowAir Mist 170g

PowAir Mist poate folosit ca spray de mână. Neutralizează mirosurile în case, restaurante, băi, camere de hotel, bucătării, camere pentru fumători sau orice loc pentru a lăsa un miros proaspat în aer.

PowAir Mist este excelent pentru neutralizarea instantanee a mirosurilor din casa sau de la birou, mai ales atunci când mirosul urât trebuie eliminat cu viteză. Într-o formă convenabilă de aerosoli, le puteți păstra oriunde sau le puteți folosi cu distribuitorul de parfum PowAir pentru controlul complet al mirosului.

PowAir Mist este o formulă complexă de uleiuri esențiale – rezistență industrială, totuși sigură pentru acasă sau pentru afaceri și poate fi folosită în jurul oamenilor de companie și plante. ceața elimină mirosurile aeriene în mod eficient și permanent.

Are o duză de pulverizare care este proiectată pentru a fi utilizată cu distribuitorul automat de ceață PowAir sau poate fi folosit ca spray de mână. Neutralizează mirosurile în locuințe, restaurante, băi, camere de hotel, bucătării, camere pentru fumători sau orice loc din casa ta sau de la micile afaceri. Utilizați în băi, intrări și toalete publice cu distribuitorul Mist pentru a neutraliza continuu mirosurile și a lăsa un parfum proaspăt în aer.

Utilizare: Este ecologic, non-toxic și ușor de utilizat, un neutralizator al mirosului de rezistență industrială, totuși poate fi utilizat în siguranță în jurul animalelor de companie și al plantelor. Acest lucru face ca produsul să fie sigur de utilizat în apropierea copiilor, animalelor de companie și plantelor, deoarece componentele sale sunt organice.

Aplicabilitate: PowAir Mist este ambalat convenabil în cutii de aerosoli pentru a fi folosită oriunde apar mirosuri. Recipientele conțin 170 de grame și sunt suficient de mici pentru a fi depozitate practic oriunde. PowAir este foarte puternic și va neutraliza mirosurile din garaje, băi din restaurante, camere de hotel, bucătării, camere pentru fumători sau orice loc din casa ta. Cu atât mai mult, folosind difuzorul PowAir, mirosurile pot fi înlăturate continuu dacă este necesară neutralizarea continuă.

Disponibil in varianta de parfum: Apple Crumble

Dimensiuni disponibile: 170g

Mod de utilizare:

  1. Agitati;
  2. Îndepartați capacul și pulverizați unde este necesară îndepartarea mirosurilor neplăcute;

Domenii de aplicabilitate:

MC/PMAC/170/M12
33 Produse

Nici o recenzie momentan