POWAIR GEL Tropical Breeze 732g

78,56 lei
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

POWAIR Gel Tropical Breeze 732g

POWAIR Gel Tropical Breeze  este o soluție sigură și naturală pentru mirosurile neplăcute în desfășurare. Mai degrabă decât să acopere mirosurile, acest gel le îndepărtează cu moleculele sale de absorbție a mirosurilor. PowAir Gel este produsul nostru cel mai versatil și popular! Controlezi cât de mult gel eliberezi, oferindu-ți o flexibilitate maximă și un raport optim cost-eficiență.

POWAIR Gel Tropical Breeze se potrivește în orice casă sau la locul de muncă și absoarbe moleculele mirositoare dintr-o zonă mare, eliminând mirosul permanent. De asemenea, este infuzat cu parfumuri plăcute pentru a lăsa aerul mirosind curat și proaspăt.

Utilizare: Cea mai simplă metodă de a folosi PowAir Gel  Tropical Breeze este să îndepărtați capacul și să-l lăsați în jurul zonei afectate pentru a se evapora și a se dispersa în mod natural prin aer (agitați ocazional borcanul pentru a agita conținutul).

Aplicabilitate: Pentru zonele de dimensiuni medii: camere de hotel, zonele de gunoi, ventilatoare și conducte de încălzire, mirosuri pentru animale de companie și coșuri pentru câini, zone afectate de  mucegai, zonele de depozitare a alimentelor, beciuri vechi, masini / caravane. Funcționează în aproape toate condițiile.

Mod de utilizare:

  1. Agitati;
  2. Îndepartați capacul si/sau folia interioară;
  3. Plasați în zona unde predomină mirosurile
  4. Durează 30-90 de zile în funcție de temperatură și fluxul de aer.

Domenii de aplicabilitate:

Ingrediente: Apa, uleiuri esențiale și polisorbat 20 (un agent tensioactiv de calitate alimentară).

MC/PG/TB/1/E
20 Produse

Nici o recenzie momentan